Načítám...

TREZOR 2014 | Veřejný experiment

TREZOR 2014 | Závěrečná zpráva Zobrazit

TREZOR 2014 | Závěrečná zpráva

Přesně po třech měsících byl 20. března 2015 v deset hodin ráno otevřen trezor, který do Obchodního centra Nový Smíchov umístila iniciativa Paranormální výzva Českého klubu skeptiků Sisyfos. Obsah trezoru určovalo na čtyři stovky „JASNOVIDCŮ“. Nikdo neuhádl.
Pá 20. 3. 2015 Přečíst
TREZOR 2014 | Tipy účastníků Zobrazit

TREZOR 2014 | Tipy účastníků

Tři měsíce byl pražském obchodním centru Nový Smíchov vystaven trezor se třemi tajemnými předměty. Podívejte se, jaké předměty v trezoru tipovali čeští jasnovidci.
Pá 20. 3. 2015 Přečíst

MIMOŘÁDNÁ TŘÍMĚSÍČNÍ AKCE
V OBCHODNÍM CENTRU NOVÝ SMÍCHOV!!!

Víte, co je v trezoru? Kdo uhádne všechny tři předměty, získá STO TISÍC!

Tři měsíce bude v pražském obchodním centru Nový Smíchov vystaven trezor, v němž jsou umístěny tři krabice s neznámými předměty. Tomu, kdo správně určí všechny tři tyto předměty, bude vyplaceno 100 000 korun (stotisíckorunčeských).

Přes webový formulář, na našich stránkách mohou návštěvníci OC i široká veřejnost posílat své tipy. Po odeslání formuláře budou vaše tipy pravidelně zveřejňovány zde na webu.

Tři klíče, tři předměty

Do trezoru jsme 19. prosince 2014 v 10 hodin dopoledne umístili tři zapečetěné papírové krabice s tajným předmětem v každé z nich. Ti, kteří vybrali a vložili předměty do krabic, svou volbu nikomu nesdělí. Ostatně pokud by kdokoliv prozradil, co se skrývá v jeho krabici, zbývá ještě pro bezpečnost tajemství obsahu zbylých dvou krabic (pro vyplacení odměny je nutné správně určit obsah všech tří krabic).

Kdo vybral a uložil do trezoru předměty

Jednu krabici do trezoru uzamknul Leoš Kyša (zástupce Klubu skeptiků Sisyfos), druhou krabici do trezoru uložil donátor akce Václav Dejčmar a třetí krabici s tajným obsahem dodal Jakub Kroulík, který dohlíží na férovost testování v rámci Paranormální výzvy.

Vložení předmětů do trezoru a jeho otevření po třech měsících 

Vložení předmětů do trezoru i slavnostní otevření trezoru proběhne za přítomností médií. 

Trezor bude otevřen v pátek 20. 3. 2015 v 10:00 hod. dopoledne.

Parametry trezoru

Trezor je 78 cm vysoký, na šířku má 62 cm, hluboký je 39 cm, váží 300 kilogramů. Trezor obsahuje 3 různé bezpečnostní zámky. Pro otevření je tedy nutné třech klíčů. 

Komu bude vyplacena odměna

Odměna 100 000 Kč bude vyplacena té osobě, která správně určí všechny tři předměty. Správně určit kdo do trezoru který předmět vložil, není pro vyplacení výhry nezbytné. V případě, že více osob správně určí všechny tři předměty v trezoru, odměnu si mezi sebou rozdělí rovným dílem.

Možnost zaslat nám svůj tip, jaké předměty se skrývají v trezoru končí 19. 3. 2015 v 10:00 hodin. Poté budou všechny zaslané tipy vystaveny na webu, aby si mohl každý ihned po otevření trezoru zkontrolovat výsledky a zjistit, zda či kdo správně identifikoval všechny tři předměty v trezoru. 

Přijďte se do OC Nový Smíchov na trezor podívat a prověřte si své schopnosti či jen vyzkoušejte štěstí.

Foto: Ondřej Neff

Partneři tohoto projektu

  • Obchodní centrum Nový Smíchov
  • Trezor zapůjčila firma BH SAFE
    www.novetrezory.cz
    Kompletní servis trezorové techniky.
    Prodej, výkup, servis, stěhování, starožitné trezory - repase.


Kam dál?

Časopis SPIRIT | Kancelář č. 444 | veřejný experiment - ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ Zobrazit

Časopis SPIRIT | Kancelář č. 444 | veřejný experiment - ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ

Pokud se věnujete astrálnímu cestování nebo jiným technikám a metodám, máte jasnovidné vize a podobně, můžete své schopnosti otestovat v netradičním experimentu. | Časopis SPIRIT
Pá 29. 7. 2022 Přečíst
Covid-19 výzva | Veřejný experiment Zobrazit

Covid-19 výzva | Veřejný experiment

Výzva pro experiment s odměnou 3 415 000 Kč pro kohokoliv, kdo prokáže schopnost poznat člověka očkovaného vakcínou proti Covid-19?
Po 14. 6. 2021 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace