Načítám...

Covid-19 výzva | Veřejný experiment

Výzva pro experiment s odměnou ? 3 415 000 Kč pro kohokoliv, kdo prokáže schopnost poznat člověka očkovaného vakcínou proti Covid-19 ️‍?
 
Paranormální výzva Českého klubu skeptiků SISYFOS vyhlašuje možnost testovat schopnosti detekce lidí, u kterých proběhlo očkování proti onemocnění Covid-19. Je určena každému, kdo je přesvědčený, že na něj nějakým způsobem působí lidé, kteří byli očkování některou ze schválených a v České republice užívaných vakcín proti onemocnění Covid-19.
 
Máte v přítomnosti takových lidí nepříjemné pocity? Závratě? Cítíte slabost? Jste přesvědčeni o tom, že takového člověka poznáte pomocí svých smyslů nebo se domníváte, že takového člověka dokážete detekovat pomocí mimosmyslových schopností? Pak můžete světu prokázat své tvrzení.
 
Připravíme ve spolupráci s vámi průkazný dvojitě zaslepený experiment, jehož výsledky pak představíme veřejnosti a vyplatíme vám, v případě prokázání takových schopností, odměnu, kterou garantujeme v rámci Paranormální výzvy. Stačí se přihlásit na emailu ? dotazy@sisyfos.cz a my vás budeme kontaktovat pro doladění podrobností experimentu.

Klikněte na obrázek níže a podívejte se na FB diskusi k naší veřejné výzvě


Kam dál?

Časopis SPIRIT | Kancelář č. 444 | veřejný experiment - ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ Zobrazit

Časopis SPIRIT | Kancelář č. 444 | veřejný experiment - ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ

Pokud se věnujete astrálnímu cestování nebo jiným technikám a metodám, máte jasnovidné vize a podobně, můžete své schopnosti otestovat v netradičním experimentu. | Časopis SPIRIT
Pá 29. 7. 2022 Přečíst
TREZOR 2014 | Tipy účastníků Zobrazit

TREZOR 2014 | Tipy účastníků

Tři měsíce byl pražském obchodním centru Nový Smíchov vystaven trezor se třemi tajemnými předměty. Podívejte se, jaké předměty v trezoru tipovali čeští jasnovidci.
Pá 20. 3. 2015 Přečíst
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace